Dulkių Gruntas Mašina Kompaktiškas Dizainas Maisto produktų Išsaugojimo, Krepšiai, Sausa, Drėgna, Šviežia Rūšių Maisto Vakuuminio Gruntas ES Plug

Dulkių Gruntas Mašina Kompaktiškas Dizainas Maisto produktų Išsaugojimo, Krepšiai, Sausa, Drėgna, Šviežia Rūšių Maisto Vakuuminio Gruntas ES Plug Nuotrauka 0 Dulkių Gruntas Mašina Kompaktiškas Dizainas Maisto produktų Išsaugojimo, Krepšiai, Sausa, Drėgna, Šviežia Rūšių Maisto Vakuuminio Gruntas ES Plug Nuotrauka 1 Dulkių Gruntas Mašina Kompaktiškas Dizainas Maisto produktų Išsaugojimo, Krepšiai, Sausa, Drėgna, Šviežia Rūšių Maisto Vakuuminio Gruntas ES Plug Nuotrauka 2 Dulkių Gruntas Mašina Kompaktiškas Dizainas Maisto produktų Išsaugojimo, Krepšiai, Sausa, Drėgna, Šviežia Rūšių Maisto Vakuuminio Gruntas ES Plug Nuotrauka 3 Dulkių Gruntas Mašina Kompaktiškas Dizainas Maisto produktų Išsaugojimo, Krepšiai, Sausa, Drėgna, Šviežia Rūšių Maisto Vakuuminio Gruntas ES Plug Nuotrauka 4 Dulkių Gruntas Mašina Kompaktiškas Dizainas Maisto produktų Išsaugojimo, Krepšiai, Sausa, Drėgna, Šviežia Rūšių Maisto Vakuuminio Gruntas ES Plug Nuotrauka 5

Dulkių Gruntas Mašina Kompaktiškas Dizainas Maisto produktų Išsaugojimo, Krepšiai, Sausa, Drėgna, Šviežia Rūšių Maisto Vakuuminio Gruntas ES Plug

  • (0 Atsiliepimai)

€48.88 €34.71

(SKU: 21581)

Paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir nemokamai po pardavimo garantija.

Patogumui Virtuvėje:Vakuuminio sandarinimo yra rankas žemyn geriausias būdas užtikrinti, nr. oras patenka į savo krepšį per sous žiūrėk virėjas.Parduotuvės papildomos dalys greitai ir maistingo valgio užimtas weeknights, ir maisto ruošimo ir valgio ruošimas taps paprasčiau, pigiau ir greičiau.

Keturių sandarinimo režimai: Naudinga ir praktiška,4 režimai gali tiksliai antspaudas įvairių rūšių maisto produktų, tokių kaip vegetaras, mėsa ir duona; galite pasirinkti sausas nuoroda kieto maisto elementus ir drėgną nuoroda lukšto, virta arba garinta maisto.Ilgiau laikyti:vakuumo medžiotojai saugojimo pašalina iš oro maišų plombos juos išlaikyti šviežumą vaisių, riešutų, mėsos, saldumynų, ir daržovių, ir pratęsti jų galiojimo laiką juos.

Lengva Valdyti: Auto dulkių gruntas mašina, skirta su automatiniais dulkių sandarinimo operacija,Kompaktiškas ir lengvas dizainas yra lengva saugoti ir perkelti aplink.Protingas prietaisas jūsų šeimos tarnyba.Visą starter kit: Vakuuminės Maisto Gruntas Mašinos x 1, Gruntas Bag x 10 (5.9 colių x 7.87 colių),Tinka iki 11.8 colių plotis gruntas maišeliai.

Kelis Mygtukas Funkcijas.Dulkių pulsas : Vakuumas 60 sekundžių,Tada paspauskite sandarinimo klavišą du kartus, nuolat ruonių.Antspaudas : Automatiškai seal 6 sekundes ir automatiškai sustabdyti uždarymo.Šlapias Auto : Automatiškai išmetamųjų dujų ir ruonių šlapio maisto po 20 sekundžių ir automatiškai sustoti.Sausas Auto : Automatiškai išmetamųjų dujų ir antspaudas sauso maisto, 20 sekundžių ir automatiškai sustabdyti

Tai sous žiūrėk dulkių gruntas mašina yra sukurta siekiant būti mažas ir lengvas .Gali būti dedamas ant bet kokios virtuvės skaitiklis viršuje su neteplios būsto, kad bus blogai sugeria atsitiktinio išsiliejimo.Tai labai lengva laikyti ir nebus užimti daug vietos.Šis dulkių maisto gruntas mašina, dėmėms atsparus korpusas bus absorbuoti ne atsitiktinio išsiliejimo, ir ji yra lengvai nuvalykite jį švariu.Ji yra rekomenduojama, kad jums išvalyti savo dulkių gruntas po naudojimo, nes bakterijos gali sukurti lengvai.

Kištuko Tipas:EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

Vakuuminės Maisto Sealcan sukurti lengvai.

Kištuko Tipas:EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

Vakuuminės Maisto Gruntas Mašina Gaminio Parametrai

Dulkių laipsnis : 60kpam

Galia : 100W

Siurbimo greitis :6L/min

Įtampa : 220V

Didžiausias plomba (ilgas) : 30 cm

spalva:Juoda

medžiaga: plastikas

Šiltas Pastaba:

1.Drėgnas režimu, tik maisto produktų, kurių sudėtyje yra nedidelis kiekis vandens gali būti vakuume supakuota.Prašome niekada nenaudokite teka skystis skirtas dulkių(teka skystis gali būti uždaromos, ir per daug vandens bus čiulpti į vakuuminę kamerą,kuri bus sukelti žalą vakuuminis variklis).

2.Po kiekvieno vakuuminio sandarinimo arba tik sandarinimo operacija, tegul vakuuminio pakavimo mašinos poilsio 30 sekundžių prieš kitą operaciją.Pastaba: jei sutvirtinimo operacija atliekama per dažnai per trumpą laiką, vakuuminis maišas gali išlydyti dėl aukštos temperatūros.

3. Ne šlapias atidarymo maišelį.Šlapias krepšiai gali būti sunku, kad ištirptų, ir antspaudas,Prieš plombavimą, švarus ir tiesinti atviro maišelį.Užtikrinti, kad nebūtų likučių į atvirą erdvę maišo, ir neturi būti jokių raukšles ar raukšles ant atviros kolegijos.Užsienio klausimais, arba sulankstyti, krepšiai, gali sukelti prasta uždarymo poveikį .

4. Nepilkite į maišą taip pat visiškai ir palikti pakankamai vietos atidaryti pabaigos maišą.

Nepilnamečių ir vaikų, prašome jį naudoti prižiūrint tėvams.

Pakuotės Turinys:

1 x sandarinimo mašina

10 x vakuuminis maišas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su 24terasos.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, 24terasos.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: Cikuso

 

Palikite Savo Citata