NAUJAS Originalus BGA maitinimo mt6353v / A, elektra modulis IC, originalus produktas, Didmeninė vieno langelio paskirstymo sąrašas

NAUJAS Originalus BGA maitinimo mt6353v / A, elektra modulis IC, originalus produktas, Didmeninė vieno langelio paskirstymo sąrašas Nuotrauka 0

NAUJAS Originalus BGA maitinimo mt6353v / A, elektra modulis IC, originalus produktas, Didmeninė vieno langelio paskirstymo sąrašas

  • (0 Atsiliepimai)

€5.77

(SKU: 2162260)

Hengchuang Technology Co., Ltd.įsikūręs Shenzhen, turėjo daugiau nei dvidešimt metų, tarpvalstybinės prekybos patirtį, pardavimas telefonų priedai, kompiuterių priedai, Elektroninių komponentų,, vieno langelio platinimo ir t.t.Mes nuoširdžiai tikimės, kad pradėti ilgalaikį bendradarbiavimą su jumis ir tapti jūsų didžiausias tiekėjas Kinijoje.Vežimas: ePacket post", DHL, UPS, Fedex, TNT, ir kitus daugiau.Pirkti dideliais kiekiais, mes atsiųsime aukštos kokybės express (NEMOKAMAI DHL/ Fedex/UPS/Yunexpress.. .) nemokamai, Laivas laikas : 1-2 dienos.Mes palaikome Mišinį modelių, spalvų Derinys, su pakuote, ir mėgautis didžiules nuolaidas urmu perka!

Sveiki atvykę į HCfactory parduotuvėje ! ! !Jei jums reikia daugiau prekių kiekį arba daugiau produktų, prašome susisiekti su mumis.

Mokėjimo

1 priimame Alipay "Western Union" QQ.Mes priimame visų didelių kredito kortelės, per saugų mokėjimo procesorius.

2。 Jei jūs negalite mokėti iš karto po aukciono, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas.Produktus!

išsiuntimo

1. Pasaulio laivybos.

2。 Proceso tvarka, laikas po apmokėjimo peržiūros.

3。 Siunčiame tik patvirtino, užsakymo adresą.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

4。 Vaizdas rodomas ne tikras straipsnis ir yra nuoroda tik.

5。 Dėl inventorizacijos statusą ir laiko skirtumas, mes pasirinkti, kad laivas iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

komentaras

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir stengtis pasiekti 100% klientų pasitenkinimo!Jūsų nuomonė yra labai svarbi.Mes prašome jus susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas pastabas, taip, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

Pateikdami užsakymą , jūs sutinkate su visomis aukščiau politikos!

  • Priedų Tipas: Maitinimo adapteris
  • suderinamas su: Įtampos Reguliatorius
  • Valstybė: Reglamento 124; naujas reglamentas 124;
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: CHIEFTAIN

 

Palikite Savo Citata