Tuya ZigBee 3.0 Smart Radiatorių Pavaros Programuojamas Termostatas Šildytuvo Temperatūros Reguliatorius Balsu Su SmartLife Alexa

Tuya ZigBee 3.0 Smart Radiatorių Pavaros Programuojamas Termostatas Šildytuvo Temperatūros Reguliatorius Balsu Su SmartLife Alexa Nuotrauka 0 Tuya ZigBee 3.0 Smart Radiatorių Pavaros Programuojamas Termostatas Šildytuvo Temperatūros Reguliatorius Balsu Su SmartLife Alexa Nuotrauka 1 Tuya ZigBee 3.0 Smart Radiatorių Pavaros Programuojamas Termostatas Šildytuvo Temperatūros Reguliatorius Balsu Su SmartLife Alexa Nuotrauka 2 Tuya ZigBee 3.0 Smart Radiatorių Pavaros Programuojamas Termostatas Šildytuvo Temperatūros Reguliatorius Balsu Su SmartLife Alexa Nuotrauka 3 Tuya ZigBee 3.0 Smart Radiatorių Pavaros Programuojamas Termostatas Šildytuvo Temperatūros Reguliatorius Balsu Su SmartLife Alexa Nuotrauka 4 Tuya ZigBee 3.0 Smart Radiatorių Pavaros Programuojamas Termostatas Šildytuvo Temperatūros Reguliatorius Balsu Su SmartLife Alexa Nuotrauka 5

Tuya ZigBee 3.0 Smart Radiatorių Pavaros Programuojamas Termostatas Šildytuvo Temperatūros Reguliatorius Balsu Su SmartLife Alexa

  • (0 Atsiliepimai)

€67.47 €33.74

(SKU: 221395)

Tuya ZigBee 3.0 Smart Radiatorių Pavaros Programuojamas Termostatas Šildytuvo Temperatūros Reguliatorius Balsu Su SmartLife Alexa Aprašymas:

A Tuya ZigBee Bevielio ryšio Sąsajos Koncentratorius yra Būtina : A ZigBee bevielio ryšio centru yra būtina, kad prisijungia prie vožtuvo daug kitų ZigBee "protingas" produktų ir supranta visas pastangas susieti savo protingo namo įrenginius.Tiesiog pridėti jūsų vartai į App,tada pridėti savo radiatorių pavaros į savo vartus App.

Prietaisas juda vožtuvas protingai kontroliuoti šilumos srautą į radiatorių.Su Termostatu Radiatoriaus Vožtuvas TV01 galite patogiai reguliuoti kambario temperatūrą tarp 5-30°C, ir sutaupyti daugiau nei 15 proc. energijos.

Prietaisas yra dalis Tuya protingo namo sistema ir veikia su ZigBee 3.0 protokolu.AlI įrenginių sistemoje gali būti konfigūruojamas, patogiai ir individualiai su Tuya smartfon app.

Temperatūra gali būti kontroliuojamas atskirai, kambarys, kambario.

Radiatoriaus termostatas tinka visiems bendros radiatorvalves ir yra lengva montuoti-nereikia išleiskite vandenį arba įstoti į šildymo sistemą.

Balso ir Nuotolinio pultelio Tuya ZigBee Bevielio ryšio Sąsajos:Palaiko App nuotolinio valdymo per savo sumanaus telefono,kartu su "hands-free valdymas balsu per Alexa" ir "Google" Asistentas sėkmingai sujungti savo vožtuvas Tuya /Smart Gyvenimo App", remdamasi vienu Tuya ZigBee Bevielio ryšio Sąsajos.

Papildoma boost funkcija leidžia radiatorius būti įkaista greitai trumpą laiką atidarymo vožtuvas 5 minučių.Ten bus malonus kambario temperatūroje iš karto, nes spinduliuojamos šilumos.

Tarnavimo naujas šarminės baterijos yra approximately1.5 metai. (neapima)

1、 Ieškoti Tuya Smart/Smart Gyvenimą.

2、 Atsisiųsti Tuya Smart app.

3、 Atidaryti Tuya Smart App, naudoti savo telefono numerį arba el. pašto adresą užsiregistruoti ir prisijunkite.Bakstelėkite ekrano viršuje, naktį, pasirinkti Vartai Kontrolė->Belaidis Vartai(ZigBee)

ir tiesiog sekite integruotą vedlį prietaiso įrengimas ir konfigūravimas.

4、 Po ZigBee smart vartai koncentratorius yra pridėtinės sėkmingai, galite pridėti technologinio įrenginio sietuvo hub sąsaja.

5、 Ilgai paspausti Porą mygtuką ant radiatoriaus termostatas 5 sekundes, kol ZigBee signalo piktogramą uždėtinį, o tai reiškia, kad prietaisas buvo įrašytas veikti poravimo režimu.

6、 mėlyna LED indikatorius vartai hub metu mirksi poravimo režimas.

7、 Kai radiatorių termostatas yra sucesfully pridūrė, mėlynas LED indikatorius bus užgesinti per 1 sekundę, prietaisas ZigBee signalas yra visada.

Atidaryti Langą Aptikimo įrenginys automatiškai nutraukti šildymą, kai ji aptinka staigus temperatūros kritimas(5°C per 5 minutes, kaip numatyta).Tai paprastai sukelia atidarytą langą arba duris ir atvirą langą piktogramą, ekrane pasirodys.

Programuojamas Grafiką su Savaitinis Programavimas Pasirinkimas:Palaiko vadovą, nustatyti 5 2,6 1 ir 7 dienų savaitės grafiką su 6 laikotarpiai galimybė ,suteikiant jums didžiausią patogumą kitokia situacija ir nustatant individualų grafiką jūsų namų temperatūros.Atostogų režimas,automatinis režimas,boost režimu galima.Pasirinkti darbo dieną ir restday režimą, kad atitiktų jūsų pačių protas.

Prietaisas bus iš naujo

Techniniai duomenys:

Baterijos: 2x 1,5 V LR6/mignon/AA(neapima)

Baterijos veikimo laikas: 1,5 metų

Temperatūra: 5-30°C

Apsaugos laipsnis: Ip20

Ekranas.lCDwith LED

RD: ZigBee

Dažnis: 2.4 GHz

Didžiausia spinduliuotės galia: 20dBm

Matmenys(WxHx D): 55.3 x 54 x98.3 mm

Svoris: 190 g (ind.baterijų)

Darbinė temperatūra: -10°C--40°C

Darbo aplinką Patalpose

Pakuotė:

1*ZigBee Radiatorių Termostatai

3* Adapteriai (RA, RAV ir RAVL)

1*Varžtas adapteris

1*darbo vadovą

Pastabos:

Prieš mes pradėti

2 x AA baterijos, yra reikalingas TV01 į darbą, prašome gauti paruošti.

Smart sąsajos koncentratorius reikalingas TV01 į darbą.

Temperatūra rodoma Celsijaus laipsniais.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • "Smart home platform: Alexa, Tuya, "Google" Asistentas, "Samsung Smart Home
  • RF: zigbee
  • Temperatūros diapazonas: 5-30℃
  • Prekės Pavadinimas: CoRui
  • Palaiko 3: Parama Mažmeninės Prekybos
  • Darbinė temperatūra: -10℃--40℃
  • Baterijos Veikimo Trukmė: 1,5 metų
  • 4 funkcija: programuojamas termostatas vožtuvas
  • Funkcija 1: Mini Smart Radiatorius
  • Didžiausia spinduliuotės galia: 20dBm
  • 2 funkcija: AUBESS Tuya ZigBee3.0 TRV Mini Smart Radiatorių Pavaros
  • Parama 1: Paramos Dropshipping
  • 3 funkcija: Smart Radiatorių Pavaros
  • Sertifikavimo: CE
  • Apsaugos laipsnis: ip20
  • Funkcija 5: Temperatūros Reguliatorius
  • Funkcija 6: trv
  • Parama 4: Parama Greitas Pristatymas
  • Dažnis: 2.4 GHz
  • Parama 2: Paramos Wholsale

 

Palikite Savo Citata