Pemza Tualeto Šepetys Namų Unitazo Valiklį, Vientisos Spalvos Patogumui Kalkių Nuosėdoms Dėmių Valiklis Su Ilgai Plastikinė Rankena

Pemza Tualeto Šepetys Namų Unitazo Valiklį, Vientisos Spalvos Patogumui Kalkių Nuosėdoms Dėmių Valiklis Su Ilgai Plastikinė Rankena Nuotrauka 0 Pemza Tualeto Šepetys Namų Unitazo Valiklį, Vientisos Spalvos Patogumui Kalkių Nuosėdoms Dėmių Valiklis Su Ilgai Plastikinė Rankena Nuotrauka 1 Pemza Tualeto Šepetys Namų Unitazo Valiklį, Vientisos Spalvos Patogumui Kalkių Nuosėdoms Dėmių Valiklis Su Ilgai Plastikinė Rankena Nuotrauka 2 Pemza Tualeto Šepetys Namų Unitazo Valiklį, Vientisos Spalvos Patogumui Kalkių Nuosėdoms Dėmių Valiklis Su Ilgai Plastikinė Rankena Nuotrauka 3 Pemza Tualeto Šepetys Namų Unitazo Valiklį, Vientisos Spalvos Patogumui Kalkių Nuosėdoms Dėmių Valiklis Su Ilgai Plastikinė Rankena Nuotrauka 4 Pemza Tualeto Šepetys Namų Unitazo Valiklį, Vientisos Spalvos Patogumui Kalkių Nuosėdoms Dėmių Valiklis Su Ilgai Plastikinė Rankena Nuotrauka 5

Pemza Tualeto Šepetys Namų Unitazo Valiklį, Vientisos Spalvos Patogumui Kalkių Nuosėdoms Dėmių Valiklis Su Ilgai Plastikinė Rankena

  • (0 Atsiliepimai)

€3.77 €2.64

(SKU: 2215110)

Aprašymas:

Papildomų Ilgai Tvarkomi Šepetys: Ši nauja extra-long tvarkomi pemza teptuku saugo jūsų rankas nuo vandens ir dėmes, apsaugo jūsų rankas ir lengvai laikyti,ir jis gali atneša 2X valymo gerinimo nei įprasti šepečiai.

Natūrali Pemza Galia: Panaudoti gamtos šlifavimo galia pemza tualetų valymas.Idealiai tinka pašalinti labiausiai užsispyręs statyti ups, kalkių nuosėdoms, kieto vandens dėmių, ir kalcio indėliai.Jis yra geresnis nei cheminių medžiagų ir valymo, kaip efektyviausias būdas pašalinti dėmes.

Tualeto Valymo Supaprastintą: Lengva naudoti, nepalikdamas jokių įbrėžimų,viskas, ką jums reikia padaryti, tai sudrėkinkite pemza, ir taikyti šiek tiek slėgio tiesia linija, kad jūsų tualeto toks ryškus, kaip naujas.Pabaigoje rankena su pakabinimo anga, kad būtų lengva laikyti.

Eco-Friendly ir Saugos: Tai toiler dubenį valymo priemonė yra pastatytas su gamtinių pemza & tvirtas pp medžiaga, kurios savybės, netoksiškas, bekvapis ir BPA free,ekologiškas ir saugus vaikams, gyvūnai, augalai ir vandens, tai daugiau nei 20 proc. daugiau, stora, nei panašūs produktai ilgiau ir švarus geriau.

Visi Į Vieną Valiklis: Ne tik tai idealus sprendimas, wc puodą, bet BBQ grilis, Plytelės, Plytelių Skiedinio, Baseinai, Pirties Kubilai, ir Kriauklės.Mūsų dviejų paketą reiškia, kad galite naudoti vieną į tualetą ir išsaugoti, antrasis-whatever you like.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Valymo Šepetys

Medžiaga: Plūduriuojantis Akmens、ABS

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė:1x Valymo Šepetys

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 0.1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata