Kelionės Ultralight Sulankstomoji Kėdė Superhard Didelės Apkrovos Lauko Kempingas Kėdė Nešiojamų Paplūdimio Pėsčiųjų Iškylą Sėdynės Žvejybos Įrankiai Kėdė

Kelionės Ultralight Sulankstomoji Kėdė Superhard Didelės Apkrovos Lauko Kempingas Kėdė Nešiojamų Paplūdimio Pėsčiųjų Iškylą Sėdynės Žvejybos Įrankiai Kėdė Nuotrauka 0 Kelionės Ultralight Sulankstomoji Kėdė Superhard Didelės Apkrovos Lauko Kempingas Kėdė Nešiojamų Paplūdimio Pėsčiųjų Iškylą Sėdynės Žvejybos Įrankiai Kėdė Nuotrauka 1 Kelionės Ultralight Sulankstomoji Kėdė Superhard Didelės Apkrovos Lauko Kempingas Kėdė Nešiojamų Paplūdimio Pėsčiųjų Iškylą Sėdynės Žvejybos Įrankiai Kėdė Nuotrauka 2 Kelionės Ultralight Sulankstomoji Kėdė Superhard Didelės Apkrovos Lauko Kempingas Kėdė Nešiojamų Paplūdimio Pėsčiųjų Iškylą Sėdynės Žvejybos Įrankiai Kėdė Nuotrauka 3 Kelionės Ultralight Sulankstomoji Kėdė Superhard Didelės Apkrovos Lauko Kempingas Kėdė Nešiojamų Paplūdimio Pėsčiųjų Iškylą Sėdynės Žvejybos Įrankiai Kėdė Nuotrauka 4 Kelionės Ultralight Sulankstomoji Kėdė Superhard Didelės Apkrovos Lauko Kempingas Kėdė Nešiojamų Paplūdimio Pėsčiųjų Iškylą Sėdynės Žvejybos Įrankiai Kėdė Nuotrauka 5

Kelionės Ultralight Sulankstomoji Kėdė Superhard Didelės Apkrovos Lauko Kempingas Kėdė Nešiojamų Paplūdimio Pėsčiųjų Iškylą Sėdynės Žvejybos Įrankiai Kėdė

  • (0 Atsiliepimai)

€79.82 €55.08

Žymos: ultralight vasaros miegmaišį, collapsil nešiojamų kėdė, pedikiūro nešiojamų kėdė, qioumiou nešiojamų kėdė, ultralight nešiojamų atveju, pramonės nešiojamų kėdė, nešiojamų mergina kėdė, ultralight nešiojamas kompiuteris, stovyklos kėdės ultralight visiškai, aotu nešiojamų kėdė.

(SKU: 250258)

Kelionės Ultralight Sulankstomoji Kėdė Superhard Didelės Apkrovos Lauko Kempingas Kėdė Nešiojamų Paplūdimio Pėsčiųjų Iškylą Sėdynės Žvejybos Įrankiai Kėdė

Pavadinimas: Kempingas grilis žvejybos itin lengvas nešiojamasis sulankstomoji kėdė

Dydis sulankstomos kėdės: 56*60.5*65.5 cm

Rėmo dydis: 35*11.5*10.5 cm

Svoris: Jis sveria tik 0,9 kg po lankstymo, ir gali turėti 105 kg

- Lengva nešiotis ir patogu.Kempingas iškylą grilis daiktų!

- Kėdė yra greitai ir lengvai kurti ir naudoti.Kėdės konstrukcija naudoja aliuminio rėmas, panaši į daug šviesos palapinės; ji yra stabili dizaino su keturių tilto ginklų.

- Išsamesnė ir įmonės.Nailono tinklai yra naudojami atgal sulankstomos kėdės ir ant abiejų pusių, kad greitai sausas ir sukelti drėgmės praradimo.Išlaikyti vartotojo patogiai.

Gali būti saugomi ir sulankstyti, ir tūris yra mažas, po lankstymo.Įrengti specialią saugojimo maišelį, kad būtų lengviau nešioti.

Pastaba:

1. Jei pasirinksite "Pardavėjo pristatymas metodas", atkreipkite dėmesį, kad šis laivybos mokestis yra taikomos tik kai kuriose šalyse / regionuose, todėl po mokate, prašome susisiekti su mumis ir mes patvirtinsime jums.

2. Kai siuntinys atvyko į savo vietos muitinės, prašome sumokėti mokesčių ir imtis sklypo toli.Mes neturime turėti jokių muitų ar importo mokesčius.Jeigu muitinės nepavyksta dėl pirkėjo priežasčių ir prekės yra grąžinamos arba sunaikinta, mes negali grąžinti visus pinigus.

3. Jei pasirinksite DHL, " FEDEX, TNT, UPS, EMS, mes padėsime jums organizuoti tarptautinės express pristatymas ir pristatyti tiesiai į jūsų adresą ("nuo durų iki durų paslauga)!Jei prekės yra pristatomos per kurjerį, pirkėjas privalo tik mokėti mokesčius atvykus.

4. Prieš pasirašant, jūs turite patikrinti paketą, įsitikinkite, kad jis yra geros būklės, ir tada jį pasirašyti.Jei pakuotė yra pažeista, prašome nufotografuoti, tada iš karto skundžiasi, kad laivybos kompanija, prisiminti skundų skaičių, tada susisiekite su manimi, mes tikrai padės jums.

5. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku.Tuo tarpu mes atsakysime į jūsų pranešimą nedelsiant.Pertraukos metu, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laišką, prašome suprasti.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

  • Su Lempos Laikikliu, ar Ne: No
  • Naudoti: Namuose, Žvejyba, Kempingas, Paplūdimys, Žygiai, Piknikas
  • Įrenginio Dydis: 56*60.5*65.5 cm
  • Sėdynės medžiaga: 600D Oxford medžiaga
  • Pastoliai medžiaga: Išplėstinė aviacijos aliuminio
  • Nailono net iš abiejų pusių: Sausas greitai
  • Svoris: 900g
  • Išvaizda: Modernus
  • Su Ištraukiama Atlošo, ar Ne: No
  • Kartus: Taip
  • Traukti Masalą Dėklą ar Ne: No
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata