LOZ MINI Blokai Vaikai Pastato Žaislai Grils Galvosūkis Kinijos Tradicijas, Kultūrą, Pekino Operos Panda 8102

LOZ MINI Blokai Vaikai Pastato Žaislai Grils Galvosūkis Kinijos Tradicijas, Kultūrą, Pekino Operos Panda 8102 Nuotrauka 0 LOZ MINI Blokai Vaikai Pastato Žaislai Grils Galvosūkis Kinijos Tradicijas, Kultūrą, Pekino Operos Panda 8102 Nuotrauka 1 LOZ MINI Blokai Vaikai Pastato Žaislai Grils Galvosūkis Kinijos Tradicijas, Kultūrą, Pekino Operos Panda 8102 Nuotrauka 2

LOZ MINI Blokai Vaikai Pastato Žaislai Grils Galvosūkis Kinijos Tradicijas, Kultūrą, Pekino Operos Panda 8102

  • (0 Atsiliepimai)

€14.55

(SKU: 278514)

*Aprašymas: Gamintojas: LOZ mini blokai

Marerial: ABS plastiko

Numeris:

NĖRA.8102 Kiekis:1250 vnt

Tinka amžius: 14+ metų

Tai nėra suderinama su "LEGO".Tai labai labai mažas.Tai mini blokas. *APIE LAIVYBA: Mes išsiųsime per 1 ar 2 dienas po apmokėjimo patikrinti .Laivybos laikas yra apie 12-35days. *Grąžinimo Politika:

Jei turite kokių nors klausimų apie mano daiktus, prašome nedvejodami susisiekite su manimi , bet mes reponse visų pranešimų per 48 valandas,ačiū .Mes labai stengiamės atsakyti į visus paklausimą.Dėl skirtingos laiko zonos tarp pekino ir savo vietą, kartais atsakyti į jūsų pranešimą bus lėtesnis, su 12 valandų.Ačiū už jūsų supratimą.Jei radote kokybės problemų, kai gausite prekę (- ų) iš manęs, rašykite man greičiau.Aš ją išspręsti jums per 48 valandas. (Grąžinti visą arba mainų galioja 60 dienų, po to, kai mokėjimas buvo patvirtinta).Prekė turi būti grąžinta per 30 Dienų,Grąžinamoji išmoka bus suteikta, nes Pinigų Atgal.

PRAŠOME SUSISIEKTI su MŪSŲ KLIENTŲ APTARNAVIMO PAREIGŪNAI IŠSPRĘSTI BET kokią PROBLEMĄ, Ačiū jums labai!Prašome įsitikinkite, kad jums pasiūlymą tinkamą elementą .

  • Rekomenduojame Amžius: 12+y, 18+
  • Modelio Numeris: 8102
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Temos: Peizažai, Gyvūnai Ir Gamta
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: 3C

 

Palikite Savo Citata