Lazdelėmis Poilsio Gyvūnų Šakutės Savininkui Ir Virtuvės Cinko Lydinys Lazdelėmis Display Rack Stalo Poilsio Vakarienė Šaukštas Stovėti Namuose

Lazdelėmis Poilsio Gyvūnų Šakutės Savininkui Ir Virtuvės Cinko Lydinys Lazdelėmis Display Rack Stalo Poilsio Vakarienė Šaukštas Stovėti Namuose Nuotrauka 0 Lazdelėmis Poilsio Gyvūnų Šakutės Savininkui Ir Virtuvės Cinko Lydinys Lazdelėmis Display Rack Stalo Poilsio Vakarienė Šaukštas Stovėti Namuose Nuotrauka 1 Lazdelėmis Poilsio Gyvūnų Šakutės Savininkui Ir Virtuvės Cinko Lydinys Lazdelėmis Display Rack Stalo Poilsio Vakarienė Šaukštas Stovėti Namuose Nuotrauka 2 Lazdelėmis Poilsio Gyvūnų Šakutės Savininkui Ir Virtuvės Cinko Lydinys Lazdelėmis Display Rack Stalo Poilsio Vakarienė Šaukštas Stovėti Namuose Nuotrauka 3 Lazdelėmis Poilsio Gyvūnų Šakutės Savininkui Ir Virtuvės Cinko Lydinys Lazdelėmis Display Rack Stalo Poilsio Vakarienė Šaukštas Stovėti Namuose Nuotrauka 4 Lazdelėmis Poilsio Gyvūnų Šakutės Savininkui Ir Virtuvės Cinko Lydinys Lazdelėmis Display Rack Stalo Poilsio Vakarienė Šaukštas Stovėti Namuose Nuotrauka 5

Lazdelėmis Poilsio Gyvūnų Šakutės Savininkui Ir Virtuvės Cinko Lydinys Lazdelėmis Display Rack Stalo Poilsio Vakarienė Šaukštas Stovėti Namuose

  • (0 Atsiliepimai)

€3.85 €1.93

(SKU: 2212438)

Savybės:

1. Pagamintas iš aukštos kokybės cinko lydinys, paviršius priima poliravimo ir šlifavimo technologijų, anti-rust ir sklandžiai, patvarus ir gražus, lengva valyti ir galima naudoti indaplovėje ilgą laiką.

2. Su išlenkta dizainas, jis gali turėti lazdelės, šaukštų ar kiti indai vietoje.Kelią lazdelės iš nuriedėti, laikyti indai, švari ir laisvas nuo stalo dulkes.

3. Mažas dydis, lengvas, paprastas naudoti ir nešiotis, gražus ir unikalus gyvūnų išvaizda, geras pasirinkimas, dovanų ir namų.

Specifikacija:

Medžiagos: cinko lydinys

Stilius: elnias, kačiukas

Dydis:

Elnias: apie 8 x 1,6 x 3cm/3.14 x 0.62 x 1.18 į

Kačiukas: apie 6,5 x 1,6 x 4cm/2.55 x 0.62 x 1.57 į

Svoris: elnias: apie 16g; kačiukas: apie 37g

Spalva: Sidabrinė

Panaudojimas: lazdelės poilsio/peilis, šakutė ir šaukštas laikiklis/rašiklio laikiklis/small papuošalai

Pakavimo Sąrašas:

Lazdelėmis Poilsio*1

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Kokybės Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės cinko lydinys, paviršius priima poliravimo ir šlifavimo technologijų, Lazdelėmis Poilsio yra anti-rust ir sklandžiai, patvarus ir gražus.

2.Non-Slip Dizainas: Su išlenkta dizainas, Stalo Poilsio turi lazdelės, šaukštai, ar kiti indai vieta, neleidžia lazdelės iš nuriedėti, ir saugo indai, švari ir be stalo dulkių.

3.Patogu Nešiotis: Lazdelėmis Savininkui mielas ir unikalus gyvūnų išvaizda.Tai yra geras pasirinkimas už dovanų duoti ir vidaus apdailą.Jis yra mažo dydžio,, šviesos svorio, ir lengva naudoti ir nešiotis.

4.Patogus Valyti: Poras, puikiai su bet kuriuo lazdelės, šaukštai ir šakutės ir Peiliai Poilsio plauti indaplovėje, pridėti šiek tiek įdomus, kad mealtime renginius ir šeimos susibūrimai.

5.Lentelėje Apdaila: Lazdelėmis Stovėti Poilsio gali būti naudojama papuošti savo pietų stalo, tegul jūsų šeimos, draugų praleisti nepamirštamas atostogas, ar Kalėdų, tinka Kalėdų, Helovinas, karnavalas, jubiliejų, šeimos vakarienė.

  • Modelio Numeris: lazdelėmis poilsio
  • Medžiaga: Metalo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata